Ynord

Fred Rijkers

Deze man drinkt graag een bak koffie bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Fred Rijkers
trainer/docent
coach/adviseur
Logistiek en Supply Chain Management

Fred Rijkers CPIM CSCP is logistiek en supply chain professional sinds 1991. Daarvoor was hij in verschillende commerciële en administratieve functies werkzaam in zowel profit als non-profit sector.

Als geboren en getogen Amsterdammer verhuisde hij in 1989 naar Friesland, waar hij nu in Sneek is gevestigd. Binnen het vakgebied heeft hij ervaring opgedaan als planner binnen de fysieke distributie, logistiek manager en kwaliteitsmanager in de technische groothandel, daarna als trainer/adviseur bij een middelgroot consultancy- en opleidingsbedrijf. In die functie heeft hij bij tientallen bedrijven in verschillende branches opdrachten uitgevoerd. Sinds 2005 is hij actief als ondernemer en dienstverlener.

Deze allround vakman is het levende bewijs van de stelling dat de praktijk de beste leermeester is. Met zijn nuchtere, rustige kijk op de dingen weet hij snel door te dringen tot de kern van een vraagstuk. Kwaliteitsbewust gaat hij te werk bij het bereiken van gekozen doelen, met open oog en oor voor het proces waarlangs resultaat wordt behaald.

Door zijn werk voor YNORD kan hij zijn talenten en ontwikkelde kwaliteiten op een effectieve manier inzetten. Pragmatisch, leergierig, dienstbaar, betrokken, zorgvuldig: zijn eigenschappen vormen het visitekaartje van YNORD.