Ynord

Wie is Ynord?

YNORD is een bedrijf dat opereert als netwerkorganisatie, soms ook wel genoemd ‘virtuele onderneming’. Oprichter en eigenaar van YNORD is Fred Rijkers, logistiek en supply chain professional.

Logistiek, supply chain management en operations management beslaan een breed vakgebied. Indien YNORD niet zelf een bepaalde expertise in huis heeft, wordt een collega-specialist uit het netwerk ingeschakeld. Dit kan uiteraard ook als intern onvoldoende capaciteit beschikbaar is. De opdrachtgever werkt dan met YNORD als aannemer en ketenregisseur. Altijd wordt in overleg met de opdrachtgever over deze keuzes besloten.

Op onze beurt worden wij ook door collega’s gevraagd een deel van hun werk uit te voeren.

Er wordt samengewerkt met diverse opleidingsbedrijven, zowel op logistiek terrein en als binnen andere vakgebieden. Ook bedrijven die zijdelings verbonden specialismen en diensten bieden, zoals werving & selectie, interim management, softwareontwikkeling, subsidieadvies behoren tot de netwerkcontacten. Klanten van YNORD kunnen van dit netwerk profiteren.

Telefoon en back office worden in deeltijd bezet door Afke Henni. Zij is tevens op afroep actief bij de ontwikkeling van trainingsmateriaal en rapportages (tekst en vormgeving), interviews en onderzoek binnen bedrijven.

YNORD heeft een samenwerkingsverband met MJDB van Marc de Boer. Hij is trainer, adviseur en regisseur/acteur. Zijn specialisme is persoonlijke interactietraining voor professionals. Hij kan in het bijzonder ingezet worden om communicatieve en/of leidinggevende competenties van logistieke vakmensen te ontwikkelen en aan te scherpen.